Synoptik

upp till 50% rabatt på glasögon

Som anställd på ett företag som är medlem hos Redukt får du och dina familjemedlemmar ta del av följande erbjudande från Synoptik.

25% rabatt på komplett par glasögon
50% rabatt på andra paret kompletta glasögon
25% rabatt på solglasögon
15% rabatt på linsabonnemang

För att ta del av erbjudandet behöver du visa upp ditt medlemskort i Redukts app vid köp.
Redukts app hittar du på App Store och Google Play

till synoptik
bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Synoptik

Synoptik är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med över 140 butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 800 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder kronor. Synoptik ägs bl.a. av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 6 200 butiker i fler än 40 länder. Hos oss kommer synhälsa i första rummet och alla våra optiker är självklart av Socialstyrelsen legitimerade optiker och linsoptiker. Varje butik har även en optiker utbildad i arbetsmedicin. Våra undersökningsrum är försedda med modern utrustning och uppfyller kraven på klinisk verksamhet. Våra butiker är möblerade för att underlätta för människor med funktionshinder. Undersökning, beställning och leverans sker på samma ställe. Synoptik har en lång och gedigen erfarenhet av företagsoptik. Vi har i dagsläget tusentals avtalskunder - alltifrån från stora koncerner till flertalet kommunavtal.