Shell/St1

Upp till 75 öre i rabatt på drivmedel med Shell företagskort

Drivmedel är en stor kostnad för dig som kör mycket i tjänsten. Tillsammans med Shell och St1 får du riktigt bra priser på bensin, etanol och diesel. Genom vårt färdigförhandlade avtal blir dina resor billigare!
Fördelar med Shell Företagskort – drivmedelskortet med Europas största täckning
- 75 öre i rabatt på diesel
- 35 öre i rabatt på bensin
- 35 öre i rabatt på E85
- 10% rabatt på biltvätt
- 10 % rabatt på smörjmedel och Shell Car Care i våra butiker
- 104 fräscha stationer med den senaste säkerheten kring betalning
- St1 ingår i erbjudandet vilket ger dig närmare 500 stationer att tanka på i Sverige
- Shell Företagskort fungerar på 11 000 Shellstationer i Europa

Shell Card Online
Med vårt kundanpassade verktyg Shell Card Online kan du kostnadsfritt få bättre kontroll på dina drivmedelskostnader. Du kan t ex skapa rapporter utifrån dina drivmedelsaktiviteter, bevaka köp, sätta begränsningar för köp, spärra eller beställa nya kort.

bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Shell/St1

Att tanka hos oss är att investera i miljön!
Shells svenska stationsnät ägs av St1 vars vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂ -medveten energi. Vi ska vara med och leda omställningen till en fossilt oberoende värld.
Vi arbetar kontinuerligt med att blanda i förnybara biokomponenter i våra drivmedel. Våra förnybara drivmedel reducerar CO2 med 826.000 ton bara i Sverige (inkl. Norge och Finland är totalsiffran 1.367.000 ton) Vår vinst återinvesteras i åtgärder och forskning för att hitta nya hållbara energilösningar.