Preem

Upp till 80 öre i rabatt på drivmedel med Preem företagskort

FÖRMÅNLIGT KORTAVTAL
Vi har slutit ett avtal med Preem företagskort. Avtalet innebär förmånliga priser på drivmedel. Följande rabatter gäller:
Bensin och E85: 45 öre/liter
Diesel/ACP: 80 öre/liter
Fordons-/biogas: 8 öre/kg
Biltvätt: 10%
Bilkem/tillbehör: 10%
Rabatten gäller på Listpriset, det vill säga det pris som visas på preem.se/drivmedelspriser som uppdateras löpande.

Som medlem kan du enkelt beställa kort via webbportal eller blankett

Bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Preem

Vi är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa.

Alla drivmedelsbolag är inte likadana. Vi är ett svenskt bolag som själva tillverkar våra drivmedel. Det gör att vi har koll hela vägen, vilket bland annat har gjort det möjligt för oss att ta fram världens enda Svanenmärkta diesel, som finns på ett urval av våra stationer. Preem Evolution diesel och bensin innehåller restprodukter från skogen. Våra drivmedel fungerar i alla bilar och minskar utsläppen av koldioxid jämfört med fossil diesel och bensin.

Vi har ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. På våra bemannade stationer hittar du allt det där du kan behöva ute på vägarna. Varför inte besöka oss och pröva våra ekologiska smoothies, vegokorv med tryffelmajonäs och rotfruktschips eller en kopp färskmalet kaffe och en nybakad bulle. Lär gärna mer på preem.se