Preem

Rabatt på drivmedel med Preem personalkonto

Genom att ditt företag skaffar ett personalkonto, har ni möjlighet att erbjuda era anställda ett Privat företagskort. Detta ger er personal rabatter och förmåner som företaget åtnjuter. Fakturan skickas direkt till den anställde och betalas också av den anställde.

Följande rabatter gäller:

Bensin och E85 - 30 öre/liter
Diesel/ACP - 50 öre/liter
Etanol - 30 öre/liter
Bilkem/tillbehör - 10%

Rabatten gäller på det s.k. Stolppriset, dvs det pris som visas på prisstolpen när du tankar. Har du frågor, kontakta Preem Center på 020-450 450.
Med bilkem/tillbehör avses spolarvätska, k-sprit, avfettning, kylarvätska, bromsvätska, batterivatten samt vissa tillbehör.

Blankett för personalkonto ser du som medlem.

Bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubik råolja varje år.
Våra två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa och världen. Vi tillgodoser samhällets behov av förstklassiga bränsleprodukter och strävar alltid efter minsta miljö- och hälsopåverkan i alla led.
På Preem har vi stationer runt om i hela Sverige, många
av dem är bemannade och erbjuder så mycket mer än bara drivmedel. Här kan du handla och vi erbjuder ett stort utbud av fräscha maträtter, pinfärska frallor och nybryggt kaffe.
Vi kallar konceptet Fresh Food. Prova det nästa gång du besöker oss.