Office Depot

Upp till 80% rabatt hos Office Depot

Redukt har förhandlat fram ett förmånligt avtal hos Office Depot som ger ditt företag 20-80% på de mest gångbara artiklarna.

Till Office Depot
Bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Office Depot

Vi är kontorets one-stop-shop. I vårt breda sortiment trängs massor av förbrukningsmaterial, kontorsutrustning och lösningar. Hitta såväl papper, pennor, gem och häftapparater som fika, kaffemaskiner, städartiklar och profilprodukter. Vårt löfte är enkelt: hos oss kan ni handla allt till kontoret från samma leverantör. Färre fakturor, transporter och leveranser sparar tid och låter er effektivisera ert arbete. För oss på Office Depot är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter ökar hela tiden. Samtidigt arbetar vi ständigt för att i så stor utsträckning som möjligt erbjuda e-faktura, fasta leveransdagar och sammanslagning av restorder för att minska antalet leveranser.