Office Depot

65% rabatt på kontorets mest gångbara artiklar

Redukt har förhandlat fram 65% rabatt på kontorets mest gångbara artiklar. Priser hittar du i ”avtalade artiklar” här nedan. Genom ett medlemskap hos Redukt sparar du och ditt företag hundratals kronor varje månad.

Utöver det har vi förhandlat fram till
35% på kontorsmaterial och papper
30% på Toner och bläck
20% på Datortillbehör
20% på Fika hygien och städ
35% på Almanackor

För att ditt företag skall kunna ta del av detta erbjudande behöver du fylla i formulär och skicka.
Mer info och formulär ser du som medlem.

Till Office Depot
Bli medlem
Du är ej medlem och kan ej ta del av rabatten. Gå till BLI MEDLEM, fyll i dina uppgifter skapa ett konto och därigenom aktivera rabatterna.

Om Office Depot

Vi är kontorets one-stop-shop. I vårt breda sortiment trängs massor av förbrukningsmaterial, kontorsutrustning och lösningar. Hitta såväl papper, pennor, gem och häftapparater som fika, kaffemaskiner, städartiklar och profilprodukter. Vårt löfte är enkelt: hos oss kan ni handla allt till kontoret från samma leverantör. Färre fakturor, transporter och leveranser sparar tid och låter er effektivisera ert arbete. För oss på Office Depot är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter ökar hela tiden. Samtidigt arbetar vi ständigt för att i så stor utsträckning som möjligt erbjuda e-faktura, fasta leveransdagar och sammanslagning av restorder för att minska antalet leveranser.